– Går du med en drøm om å bli journalist, er nysgjerrig på yrket eller ønsker deg en ekstrajobb, så vil vi gjerne høre fra deg, oppfordrer Kai Roger Lindberget i avisa Mitt Eidskog.

Er du vår nye frilanser?

Har du lyst til å være med å gjøre Mitt Eidskog til en enda bedre lokalavis for eidskoginger? Vi søker nå etter frilansere og sommervikarer.

Mitt Eidskog ble etablert for snart ett år siden fordi vi mener det skjer så mye spennende i kommunen og at innbyggerne fortjener en egen lokalavis som er tett på der du bor. Nå ønsker vi oss enda flere med på laget som kan bidra til at eidskogingene kan lese om smått og stort om det som skjer i kommunen.

– Går du med en drøm om å bli journalist, er nysgjerrig på yrket eller ønsker deg en ekstrajobb, så vil vi gjerne høre fra deg. Vi stiller ingen krav om at du har journalistisk erfaring, men du må selvsagt være glad i å skrive og like å snakke med mennesker, forteller Kai Roger Lindberget, redaksjonssjef i Mitt Eidskog.

Det er en stor fordel at du har førerkort og disponerer bil, men det er ingen forutsetning. Det viktigste er at du har muligheten til å komme deg litt rundt i Eidskog.

– Frilanserjobb i Mitt Eidskog kan kombineres med skolegang eller annen jobb. Det vil ofte være snakk om kvelds- og helgejobbing, men du vil også få stor frihet til å foreslå egne saker du ønsker å jobbe med. For «alle» som jobber innen media, har frilansjobbing vært veien til fast jobb, påpeker Linberget.

Hvis du kan tenke deg å jobbe som frilanser for Mitt Eidskog og er nysgjerrig på hva mer dette innebærer, så nøl ikke med å kontakte Kai Roger Lindberget:

krl@mittkongsvinger.no

994 27 830 (mobil)

Powered by Labrador CMS