Marianne Bye Granheim (t.v.) og Berit Billingsø inviterer til nyttårskonsert.
Marianne Bye Granheim (t.v.) og Berit Billingsø inviterer til nyttårskonsert.

Må utsette konserten på grunn av sykdom

Nyttårskonserten som Eidskog-jentene Marianne Bye Granheim og Berit Billingsø hadde planlagt i Eidskog kirke torsdag, er bitt utsatt til 22. januar på grunn av sykdom.

Publisert Sist oppdatert

Mezzosopran Marianne Bye Granheim og pianist Berit Billingsø ønsker å glede eidskogingene med nyttårskonsert på hjemmebane. De to Eidskog-jentene er begge profesjonelle musikere med bred erfaring, og de gleder seg veldig til å spille sammen igjen i hjembygda. Konserten var planlagt torsdag, men er nå utsatt til 22. januar på grunn av sykdom. Men programmet blir det samme.

– Konserten blir veldig variert. Vi vil fremføre alt fra vakre lieder av Schumann og Mahler, via opera og cabaret til viser og dikt. For den sangglade blir det en allsang eller to å hive seg med på, sier Berit.

– Jula er ikke helt over, så det blir et par sanger i dens ånd. Ellers har vi et par overraskelser å by på, så vi er litt ekstra spente, sier Marianne med et lurt smil.

Marianne og Berit møttes via Eidskog kulturskole og har allerede musisert sammen i flere år. De har studert ved landets fremste musikkinstitiusjoner og samarbeidet med flere av landets mest anerkjente musikere. Denne kvelden får tilhørerne i Eidskog kirke sjansen til å oppleve og ta med deg deres musikalske fargepalett inn i det nye året.

Konserten arrangeres av kirkemusikalsk utvalg i Eidskog.

Powered by Labrador CMS