Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Mitt Eidskog.

Publiseringsløsningen Mitt Eidskog bruker, Labrador CMS, er levert av Publish Lab AS. Denne løsningen lagrer ingen informasjon om leserne/brukerne. Men nettsiden tilbyr bestemte funksjoner, tjenester, applikasjoner og verktøy som bare er tilgjengelige ved bruk av sporingsteknologier. Disse nevnes i de neste avsnittene.

Du kan alltid blokkere, slette eller deaktivere disse teknologiene hvis nettleseren, det installerte programmet eller enheten tillater det. Hvis du imidlertid avslår informasjonskapsler eller annen lignende teknologi, får du ikke benyttet bestemte funksjoner, tjenester, applikasjoner eller verktøy.

Generelt sett så tillater disse teknologiene vår nettside å lagre relevant informasjon i nettleseren eller enheten din, for senere å lese den informasjonen for å identifisere deg for vår nettside.

Annonser

Annonsestyringsverktøyet vårt, levert av Adnuntius, bruker cookies (informasjonskapsler) til å optimalisere presentasjonen av annonser og måle adferd. Taushetserklæring er inngått med Adnuntius om informasjon som lagres hos dem.

Personvernreglene til Adnuntius finnes her: https://adnuntius.com/resources/privacy-policy/

Trafikkmåling

Mitt Eidskog samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende. Formålet med dette er å måle trafikk og engasjement, for å forbedre og videreutvikle nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Til dette bruker vi Google Analytics (GA) og Linkpulse.

Selv om GA registrerer data som din geografiske plassering, enhet, nettleser og operativsystem, identifiserer ingen av disse opplysningene deg personlig til oss. GA registrerer også datamaskinens IP-adresse som kan brukes til å identifisere deg personlig, men vi benytter oss aldri av denne informasjonen.

GA benytter informasjonskapsler, detaljer om hvilke finnes i Googles developer guides (https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage).

Deaktivering av informasjonskapsler i nettleseren vil stoppe GA fra å spore ditt besøk på sider innenfor denne nettsiden.

Finn ut mer om Google Analytics (https://www.google.com/analytics/).

Personvernregler hos Google: https://policies.google.com/privacy

Sosiale medier og videotjenester

Man kan dele informasjon fra vårt nettsted på Facebook og Twitter via dele-knapper på artikkelnivå.

Dersom man velger å dele informasjon på denne måten, så vil nettleseren overføre data og personopplysninger om brukeren til det sosiale mediet. Det samme vil også gjelde dersom man besøker våre sider som innlogget i et sosialt nettverk. Opplysninger det sosiale mediet da kan få om brukeren kan være data og tidspunkt for besøket, url til adressen som besøkes, IP-adresse, valg av nettleser og operativsystem.
Mitt Eidskog har ingen kontroll med eller ansvar for hvordan sosiale medier bruker personopplysninger de samler inn. Vi henviser derfor til de vilkårene og betingelsene som gjelder for det aktuelle sosiale mediet. Dersom man vil unngå at sosiale medier registrerer adferd må man logge ut av det sosiale mediet. Det samme gjelder innhold som er bygget inn på våre sider fra sosiale medier eller videotjenester. Det kan være videoer fra Vimeo eller YouTube, eller bilder fra Instagram.

Her er personvernerklæringen til de nevnte tjenestene:

Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Twitter: https://twitter.com/en/privacy

Youtube: https://policies.google.com/privacy

Vimeo: https://vimeo.com/privacy

Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875

Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i personvernerklæringen. Den til enhver tid gjeldende personvernerklæringen vil være tilgjengelig på www.mitteidskog.no.

Kontaktinformasjon

Ansvarlig redaktør:

Pål Sønsteli (konst.)

993 61 717

pal@askmedia.no

Powered by Labrador CMS