ME - Personvernerklæring

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Mitt Eidskog.

Publiseringsløsningen Mitt Eidskog bruker, Labrador CMS, er levert av Publish Lab AS. Denne løsningen lagrer ingen informasjon om leserne/brukerne. Men nettsiden tilbyr bestemte funksjoner, tjenester, applikasjoner og verktøy som bare er tilgjengelige ved bruk av sporingsteknologier. Disse nevnes i de neste avsnittene.

Du kan alltid blokkere, slette eller deaktivere disse teknologiene hvis nettleseren, det installerte programmet eller enheten tillater det. Hvis du imidlertid avslår informasjonskapsler eller annen lignende teknologi, får du ikke benyttet bestemte funksjoner, tjenester, applikasjoner eller verktøy.

Generelt sett så tillater disse teknologiene vår nettside å lagre relevant informasjon i nettleseren eller enheten din, for senere å lese den informasjonen for å identifisere deg for vår nettside.

Annonser

Annonsestyringsverktøyet vårt, levert av Adnuntius, bruker cookies (informasjonskapsler) til å optimalisere presentasjonen av annonser og måle adferd. Taushetserklæring er inngått med Adnuntius om informasjon som lagres hos dem.

Personvernreglene til Adnuntius finnes her: https://adnuntius.com/resources/privacy-policy/

Abonnement

Abonnementssystemet vårt er levert av Infosoft, og når du registrerer deg som abonnent lagres informasjonskapsler (“cookies”) og annen data lokalt på din enhet. Dette er filer som lagres i din nettleser og som kan leses av Infosoft. Informasjonskapsler og annen lokal lagring brukes for å huske innstillinger og tilpasninger du har gjort i tjenesten, samt for å gi deg relevant informasjon når du besøker nettstedet vårt. Informasjonskapsler brukes også for å måle trafikken på våre nettsider.

Trafikkmåling

Vi bruker Kilkaya for innsamling av trafikktall og statistikk for blant annet antall sidevisninger og lesetid. Kilkaya logger ingen persondata.

Sosiale medier og videotjenester

Man kan dele informasjon fra vårt nettsted på Facebook og Twitter via dele-knapper på artikkelnivå.

Dersom man velger å dele informasjon på denne måten, så vil nettleseren overføre data og personopplysninger om brukeren til det sosiale mediet. Det samme vil også gjelde dersom man besøker våre sider som innlogget i et sosialt nettverk. Opplysninger det sosiale mediet da kan få om brukeren kan være data og tidspunkt for besøket, url til adressen som besøkes, IP-adresse, valg av nettleser og operativsystem.
Mitt Eidskog har ingen kontroll med eller ansvar for hvordan sosiale medier bruker personopplysninger de samler inn. Vi henviser derfor til de vilkårene og betingelsene som gjelder for det aktuelle sosiale mediet. Dersom man vil unngå at sosiale medier registrerer adferd må man logge ut av det sosiale mediet. Det samme gjelder innhold som er bygget inn på våre sider fra sosiale medier eller videotjenester. Det kan være videoer fra Vimeo eller YouTube, eller bilder fra Instagram.

Her er personvernerklæringen til de nevnte tjenestene:

Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Twitter: https://twitter.com/en/privacy

Youtube: https://policies.google.com/privacy

Vimeo: https://vimeo.com/privacy

Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875

Endringer i personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i personvernerklæringen. Den til enhver tid gjeldende personvernerklæringen vil være tilgjengelig på www.mitteidskog.no.

Kontaktinformasjon

Ansvarlig redaktør:

Pål Sønsteli (konst.)

993 61 717

pal@askmedia.no

Powered by Labrador CMS