Brynjar Fredheim er ansatt som eneleder i Mitt Kongsvinger etter 27 år i Aftenposten.

Tar over redaktørjobben

Brynjar Fredheim (57) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i nettavisene Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog. Han har de siste 27 årene jobbet i Aftenposten.

Publisert

Den erfarne avismannen begynner i stillingen 5. august, og ser frem til å jobbe på hjemmebane igjen.

– Nå er det tilbake til der det hele startet på 1980-tallet, og jeg skal jobbe med lokalavisjournalistikk på Kongsvinger. Det gleder jeg meg stort til, forteller Fredheim, som var nyhetsredaktør i Glåmdalen før han startet på pendlertilværelsen og 27 år i Aftenposten, hvor han har hatt flere lederfunksjoner i redaksjonen.

– Jeg har hatt drøyt 27 lærerike, interessante og morsomme år i Aftenposten. Jeg ville ikke vært det foruten. Skulle jeg gjøre noe nytt før pensjonsalderen, var tiden den rette nå. Jeg vil ikke være den gretne, gamle gubben som i 2030 er bitter på grunn av muligheten han aldri tok. Jeg kommer til Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog proppfull av motivasjon, arbeidslyst og høye ambisjoner på avisenes vegne, sier han.

Erik Veiby, styreleder i utgiverselskapet Nye Medier Invest AS, er svært fornøyd med ansettelsen.

– Brynjar vil tilføre oss rutine og mye erfaring. Hans store kontaktnett vil være en stor styrke. Vi har forventninger til at Mitt Kongsvinger og Mitt Eidskog vil ta nye steg med Brynjar Fredheim som ansvarlig redaktør og daglig leder, og vi er sikre på at avisene vil fortsette å sette dagsorden i det lokale nyhetsbildet, sier Veiby.

Powered by Labrador CMS